Artikkeli

Kesäinen feta-perunasalaatti

Keitä perunat ja pavut kypsiksi ja jäähdytä ne. Pilko keitetyt perunat ja halutessasi myös pavut palasiksi...

(4-6 an­nos­ta)

12-16 kpl uu­sia pe­ru­noi­ta

150 g vih­rei­tä pa­pu­ja

1 nip­pu re­tii­se­jä

200 g fe­ta­juus­toa kuu­ti­oi­na

2 dl mus­tia olii­ve­ja

Si­nap­pi­nen öl­jy­kas­ti­ke:

1/2 dl olii­vi­öl­jyä

2 rkl val­ko­vii­nie­tik­kaa

1/2-1 tl Di­jon-si­nap­pia

ri­paus rou­hit­tua mus­ta­pip­pu­ria

ri­paus suo­laa

1. Kei­tä pe­ru­nat ja pa­vut kyp­sik­si ja jääh­dy­tä ne.

2. Pil­ko kei­te­tyt pe­ru­nat ja ha­lu­tes­sa­si myös pa­vut pa­la­sik­si. Pese ja leik­kaa re­tii­sit nel­jään osaan.

3. Se­koi­ta sa­laa­tin kaik­ki raa­ka-ai­neet va­ro­vas­ti kes­ke­nään.

4. Mit­taa kaik­ki kas­ti­ke­ai­nek­set pie­neen la­si­purk­kiin ja ra­vis­ta kas­ti­ke sii­nä se­kai­sin. Kaa­da kas­ti­ke sa­laa­tin pääl­le.