(4-6 annosta)
12-16 kpl uusia perunoita
150 g vihreitä papuja
1 nippu retiisejä
200 g fetajuustoa kuutioina
2 dl mustia oliiveja
Sinappinen öljykastike:
1/2 dl oliiviöljyä
2 rkl valkoviinietikkaa
1/2-1 tl Dijon-sinappia
ripaus rouhittua mustapippuria
ripaus suolaa
1. Keitä perunat ja pavut kypsiksi ja jäähdytä ne.
2. Pilko keitetyt perunat ja halutessasi myös pavut palasiksi. Pese ja leikkaa retiisit neljään osaan.
3. Sekoita salaatin kaikki raaka-aineet varovasti keskenään.
4. Mittaa kaikki kastikeainekset pieneen lasipurkkiin ja ravista kastike siinä sekaisin. Kaada kastike salaatin päälle.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ