Koti ja Keittiö 10/07
2 isoa keltajuurta
1 keltasipuli
2 valkosipulinkynttä
1/2 dl oliiviöljyä
2 rkl sitruunamehua
mustapippuria myllystä
maun mukaan suolaa
Lisäksi:
200 g kuskusia
1 dl bulguria tai pitkäjyväistä riisiä
1 ruukku viinisuolaheinää
2 rkl voita
1. Kuori ja kuutioi keltajuuret pieniksi ja keitä kuutiot kasvisliemessä kypsiksi.
2. Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulinkynnet.
3. Kuullota sipulisilput tilkassa öljyä.
4. Valmista kuskus paketin ohjeen mukaan kattilassa ja lisää lopuksi sekaan voi.
5. Keitä riisi kypsäksi kattilassa ja yhdistä se valutettuna kuskusin sekaan.
6. Lisää seokseen kuullotetut sipulit ja keltajuurikuutiot.
7. Lisää sekaan oliiviöljy, sitruunanmehu ja viinisuolaheinän lehdet. Mausta suolalla ja mustapippurilla ja tarjoa heti ruokaisana lisäkkeenä esimerkiksi paahdetun lampaanlihan tai grillibroilerin kanssa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2