5 dl vettä
5 dl omenatäysmehua
3 dl karviaisia
1 hapan ja kirpeä omena
1 kanelitanko
1 1/4 dl fariinisokeria
2 rkl perunajauhoja
1. Mittaa kattilaan vesi, omenamehu ja karviaiset. Kuori omena ja poista siemenkota. Leikkaa omena pieniksi kuutioiksi ja lisää ne kanelitangon ja sokerin kanssa kattilaan.
2. Keitä aineksia noin 10-15 minuuttia, kunnes karviaiset ovat pehmenneet.
3. Sekoita perunajauhot vesitilkkaan ja lisää suurus keittoon koko ajan sekoittaen. Anna kiehahtaa, mutta nosta kattila sitten heti levyltä. Poista kanelitanko ja tarjoile keitto lämpimänä tai jäähtyneenä uunipuuron kanssa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2