Katri Schröder Kuvat Reetta PasanenKoti ja keittiö 3/2012
noin 10 kpl
4 dl vehnäjauhoja
1 ps (80 g) mantelijauhetta
2 tl leivinjauhetta
¾ dl sokeria
½ tl suolaa
75 g voita
2 dl maitoa
(3 tippaa karvasmanteliaromia)
50 g valkosuklaata
50 g kuivattuja karpaloita
1. Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa. Nypi joukkoon voi ja lisää maito. Lisää joukkoon halutessasi muutama tippa karvasmanteliaromia. Pilko valkosuklaa ja karpalot karkeaksi rouheeksi ja sekoita taikinaan.
2. Pyörittele käsien välissä taikinasta tasakokoisia pallosia ja nosta ne leivinpaperille pellille. Painele pallot litteiksi leipäsiksi.
3. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 12 minuuttia. Anna skonssien jäähtyä ritilällä.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2