Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

Kat­ri Schrö­der Ku­vat Reet­ta Pa­sa­nen­Ko­ti ja keit­tiö 3/2012

Karpalo-manteliskonssit

Karpalon aromi tuo skonsseihin suomalaisen hengen.

noin 10 kpl

4 dl veh­nä­jau­ho­ja

1 ps (80 g) man­te­li­jau­het­ta

2 tl lei­vin­jau­het­ta

¾ dl so­ke­ria

½ tl suo­laa

75 g voi­ta

2 dl mai­toa

(3 tip­paa kar­vas­man­te­li­a­ro­mia)

50 g val­ko­suk­laa­ta

50 g kui­vat­tu­ja kar­pa­loi­ta

1. Se­koi­ta kui­vat ai­neet kes­ke­nään kul­hos­sa. Nypi jouk­koon voi ja li­sää mai­to. Li­sää jouk­koon ha­lu­tes­sa­si muu­ta­ma tip­pa kar­vas­man­te­li­a­ro­mia. Pil­ko val­ko­suk­laa ja kar­pa­lot kar­ke­ak­si rou­heek­si ja se­koi­ta tai­ki­naan.

2. Pyö­rit­te­le kä­sien vä­lis­sä tai­ki­nas­ta ta­sa­ko­koi­sia pal­lo­sia ja nos­ta ne lei­vin­pa­pe­ril­le pel­lil­le. Pai­ne­le pal­lot lit­teik­si lei­pä­sik­si.

3. Pais­ta 225-as­tei­sen uu­nin kes­ki­ta­sol­la noin 12 mi­nuut­tia. An­na skons­sien jääh­tyä ri­ti­läl­lä.

Lue Myös

Sitrus-rahkatäytteiset pavlova-kuppikakut

Tiramisu-suklaakakku

Kurpitsa-kaneliboston ja kurpitsasose

Sitrus-rahkatäytteiset pavlova-kuppikakut

Tiramisu-suklaakakku

Kurpitsa-kaneliboston ja kurpitsasose

Appel­sii­ni­mu­ta­kakku

Pikapullat

Kuningatarkakku ja tuore­juus­to­kuor­rutus

Croque monsieur mozzarellasta

Taateli-mallasleipä

Appelsiini-jogurtti-tiramisumaljat

Croque monsieur mozzarellasta

Taateli-mallasleipä

Appelsiini-jogurtti-tiramisumaljat

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 10/2023?

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Poimi tästä: 13 herkullista sienireseptiä

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Kurpitsainen toscakakku

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Sekoita mustikkainen smash cocktail

Friteeratut kukka- ja parsakaalit curry-mangodipin kera

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 10/2023?

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Poimi tästä: 13 herkullista sienireseptiä

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Kurpitsainen toscakakku

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Sekoita mustikkainen smash cocktail

Friteeratut kukka- ja parsakaalit curry-mangodipin kera

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2