Koti ja Keittiö 10/07
50 g kaurakeksejä
200 g karpaloita
1 dl sokeria
Jäädykemassa:
3 keltuaista
1 1/2 dl tomusokeria
3 valkuaista
3 dl vispikermaa
3 rkl karpalolikööriä
1. Murenna kaurakeksit. Survo karpalot ja mausta sokerilla.
2. Vatkaa keltuaiset ja tomusokeri vaaleaksi vaahdoksi. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Vaahdota kerma.
3. Lisää keltuais-sokerivaahtoon likööri ja vaahdotettu kerma. Kääntele lopuksi joukkoon varovasti valkuaisvaahto.
4. Lado laseihin tai jälkiruokamaljoihin kerroksittain jäädykemassaa, keksimuruja ja karpalosurvosta.
5. Anna jäätyä pakastimessa 2–4 tuntia.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2