2 dl karpaloita
6 dl vettä
1 dl mannasuurimoita tai
spelt-mannaa
1/2 dl ruokosokeria tai hunajaa
1. Keitä karpalot ja vesi. Siivilöi mehu, kun marjat ovat haalistuneet. Voit myös käyttää jauhettua marjanektaria, jolloin mehua ei tarvitse siivilöidä ja marjan kaikki makuaineet pääsevät puuroon mukaan. Makeuta mehu.
2. Vatkaa mannasuurimot kuumaan mehuun ja sekoita kunnes puuro sakenee. Anna kiehua hiljalleen muutaman minuutin ajan.
3. Vatkaa puuro vaahdoksi joko käsin tai koneella. Jaa annosmaljoihin.
Koti ja keittiö 1-2/2002
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2