Koti ja keittiö 12/2009
1 pellillinen
100 g voita
2 dl kuohukermaa
2 dl tummaa siirappia
3 dl sokeria
1 rkl kaakaojauhetta
yhden appelsiinin raastettu kuori
100 g kuivattuja karpaloita
1. Sulata voi kattilassa. Lisää kerma, siirappi ja sokeri. Siivilöi joukkoon kaakaojauhe. Kuumenna kirsikkajäädykeseosta koko ajan sekoittaen. Keitä hiljalleen noin 35 minuuttia, sekoita välillä.
2. Pese ja kuivaa appelsiini hyvin ja raasta kuori. Sekoita appelsiininkuoriraaste ja karpalot toffeeseokseen. Levitä seos leivinpaperille pellille. Anna jähmettyä viileässä. Taittele sopiviksi paloiksi.
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.