8–10 annosta
1 1/2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 dl kaurahiutaleita
2 tl kanelia
1 tl vaniljasokeria
1 dl fariinisokeria
100 g sulatettua voita
1 kananmuna
Täyte:
2–3 dl mustikoita
Muruseos:
75 g sulatettua voita
1 dl fariinisokeria
2 dl kaurahiutaleita
1/2 dl hasselpähkinärouhetta
1. Sekoita kuivat aineet ja mausteet keskenään. Lisää sulatettu voi ja kananmuna ja sekoita taikina tasaiseksi. Painele taikina voideltuun vuokaan. Levitä päälle mustikat.
2. Sekoita muruseoksen aineet keskenään ja ripottele vuokaan mustikoiden päälle.
3. Paista uunissa 200 asteessa alatasolla noin 30 min.
4. Tarjoa sellaisenaan tai vaniljakastikkeen tai -jäätelön kera.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ