Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

Kanaleivät

(4 kpl)

1 rkl ryp­si­öl­jyä

1 sa­lot­ti­si­pu­li

1 tl kur­ku­maa

2 tl ku­mi­naa

1/2 gril­lat­tu broi­le­ri

2 dl ke­vyt­ma­jo­nee­sia

1/2 dl kash­mir man­goc­hut­ney­ta

nip­pu sil­put­tu ruo­ho­si­pu­lia

ri­paus mus­ta­pip­pu­ria

8 vii­pa­let­ta mo­ni­vil­ja­lei­pää

Ko­ris­te­luun:

au­rin­gon­ku­kan­ver­so­ja

1. Kuul­lo­ta sil­put­tu si­pu­li ja maus­teet öl­jys­sä pais­tin­pan­nul­la. Jääh­dy­tä.

2. Rii­vi broi­le­ris­ta ohui­ta sui­ka­lei­ta. Yh­dis­tä ne ma­jo­nee­sin jouk­koon. Li­sää jääh­ty­nyt si­pu­li­silp­pu, man­goc­hut­ney ja sil­put­tu ruo­ho­si­pu­li se­koit­ta­en. Maus­ta seos pip­pu­ril­la.

3. Paah­da lei­pä­vii­pa­leet lei­vän­paah­ti­mes­sa. Pane lei­vän pääl­le ka­na­täy­tet­tä, man­goc­hut­ney­ta ja au­rin­gon­ku­kan­ver­so­ja. Lai­ta toi­nen lei­pä­vii­pa­le kan­nek­si. Tar­joa heti.

Koti ja keit­tiö 3/2002

Lue Myös

Barbe­qu­e­ma­ri­noidut broilerin rintaleikkeet

Riistahodarit

Kokonaisen kalkkunan paisto-ohje

Barbe­qu­e­ma­ri­noidut broilerin rintaleikkeet

Riistahodarit

Kokonaisen kalkkunan paisto-ohje

Paahdettu poron paahtopaisti ja lakritsikastike

Aasialaiset lihapullat

Lammas­li­ha­pul­la­leivät

Etninen pääsiäismenu

Shaksuka

Vasikanposket aasialaisittain

Etninen pääsiäismenu

Shaksuka

Vasikanposket aasialaisittain

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 10/2023?

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Poimi tästä: 13 herkullista sienireseptiä

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Kurpitsainen toscakakku

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Sekoita mustikkainen smash cocktail

Friteeratut kukka- ja parsakaalit curry-mangodipin kera

Puolukkainen saaris­to­lais­leipä

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 10/2023?

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Poimi tästä: 13 herkullista sienireseptiä

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Kurpitsainen toscakakku

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Sekoita mustikkainen smash cocktail

Friteeratut kukka- ja parsakaalit curry-mangodipin kera

Puolukkainen saaris­to­lais­leipä

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2