Kuva COLUMBUS LETH
Neljälle
300 g riisiä
400–500 g turskafileitä
500 g purjoa
2 valkosipulin kynttä
½ nippua tilliä
1 luomusitruuna
suolaa ja pippuria
2 ½ dl ruokakermaa
Lisäksi:
sitruunalohko ja hyvää leipää
1. Keitä riisi ohjeen mukaan. Kaada riisi kattilasta uunivuokaan ja anna jäähtyä.
2. Leikkaa kala 3 x 3 sentin paloiksi. Siivuta purjo ja valkosipuli ohuiksi siivuiksi ja silppua tilli. Raasta sitruunan kuori hienojakoiseksi raasteeksi. Sekoita ainekset ja levitä ne uunivuokaan riisin päälle, mausta suolalla ja pippurilla.
3. Kaada kerma vuokaan ainesten päälle ja paista 200 asteessa noin 15–20 minuuttia. Tarjoile suoraan vuoasta leivän, sitruunan ja tillin kera.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2