KATRI SCHRÖDER • KUVAT ARTO VUOHELAINEN KOTI JA KEITTIÖ 10/2012
4 annosta
8 ohutta vehnätortillaa
Täyte:
noin 600 g valko- tai kurttukaalia
1 iso sipuli
2 rkl öljyä
1 rkl raastettua tuoretta inkivääriä
1 tl garam masalaa
½ tl kurkumaa
100 g sinihomejuustoa
3 rkl viipaloituja säilyke-
jalopenoja3 rkl hienonnettua tuoretta
korianteria
1. Huuhtele ja hienonna kaali. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipuleita kaalin, raastetun inkiväärin ja mausteiden kanssa öljyssä hetken aikaa. Anna seoksen jäähtyä.
2. Murusta sinihomejuusto. Levitä kaikki täyteainekset tasaisesti neljälle tortillaletulle. Nosta päälle toiset letut ja paista jokaista täytettyä lettua kuivalla pannulla tai voileipägrillissä muutaman minuutin ajan, kunnes juusto sulaa ja sitoo palat tosiinsa.
3. Leikkaa annospaloiksi ja tarjoile heti lämpiminä.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2