KATRI SCHRÖDER • KUVAT ARTO VUOHELAINEN KOTI JA KEITTIÖ 10/2012
4 annosta
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
1 porkkana
2 rkl oliiviöljyä
75–100 g lehti-, valko- tai
savoijinkaalia
1 prk (400 g) valkoisia papuja
tomaattikastikkeessa
1 l kasvislientä
1 ½ dl pientä pastaa, esim.
minipenne
2 rkl tomaattisosetta
muutama timjaminoksa
ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuumenna kattilassa öljy ja kuullota sipuleita miedolla lämmöllä muutaman minuutin ajan.
2. Kuori ja leikkaa porkkana pieniksi kuutioiksi ja lisää kattilaan hienonnettujen kaalinlehtien kanssa. Sekoita hetken aikaa ja kaada joukkoon pavut. Lisää kasvisliemi,pasta, tomaattisose sekä mausteet. Keitä noin 10 minuuttia ja tarkista maku.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2