1 persiljanjuuri
1 pieni purjo
2 dl sieniä
8 dl vettä
roseepippuria
suolaa
sitruunatimjamia tai sitruunamelissaa
soijakastiketta tai tummaa miso-
tahnaa (saa luontaistuotekaupasta)
1. Kuori ja viipaloi persiljanjuuri. Leikkaa purjo renkaiksi.
2. Keitä juures, purjo ja sienet mausteisessa vedessä pehmeiksi. Lisää soijakastike tai misotahna ja yrtit lopuksi.
Vihje: Misotahna on hapatettua soijaa. Japanilaiset käyttävät talviaikaan tumma misoa, kesällä suositaan kermamaisen pehmeää vaalea misoa. Miso on hyvä valkuaislisä kasvisruokavalioon.
Koti ja keittiö 5/2002
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ