4 perunaa
4 mustajuurta
2 porkkanaa
8 dl vettä
1 tl suolaa
2 dl tuorejuustoa
Pinnalle:
4 viipaletta paahdettua pekonia ja timjamia
1. Kuori mustajuuri juoksevan veden alla. Kuori muut juurekset.
2. Pilko kaikki ainekset kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen.
3. Keitä kunnes juurekset soseutuvat. Puserra keitto siivilän läpi tai soseuta se sauvasekoittimella.
4. Lisää keittoon haluamasi tuorejuusto (Esimerkiksi pippurilla ja konjakilla maustettu Hovi antaa jännittävää makua). Kuumenna kiehuvaksi.
5. Paahda pekonit kuivalla kuumalla pannulla ja valuta rasva pannun reunalle. Aseta valutetut pekonipalat keiton päälle timjaminoksien kanssa.
Koti ja keittiö 11/2002
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ