Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

Koti ja keit­tiö 5/2010

Jäädytetty marjamoussekakku

Raikas marjakakku juhlahetkiin.

noin 12 pa­laa

7 lii­va­te­leh­teä

4 kel­tu­ais­ta

1 1/2 –2 dl to­mu­so­ke­ria

5 dl kuo­hu­ker­maa

4 dl mar­ja­so­set­ta (esim. man­sik­ka-tyr­ni- tai it­se teh­tyä mar­ja­so­set­ta)

2 rkl sit­ruu­na­me­hua

noin 20 kis­san­kie­li- eli sa­voi­ar­di­kek­siä

Tar­joi­luun:

mar­jo­ja

kui­vat­tu­ja luo­mu­ruu­sun­nup­pu­ja

1. Li­o­ta lii­va­te­leh­tiä kyl­mäs­sä ve­des­sä noin 10 mi­nuut­tia.

2. Vaah­do­ta kel­tu­ai­set ja to­mu­so­ke­ri huo­lel­li­ses­ti (noin 5 mi­nuut­tia säh­kö­vat­kai­mel­la). So­ke­rin mää­rä riip­puu mar­ja­so­seen ma­keu­des­ta, jo­ten mais­ta mous­sea en­nen sen kaa­ta­mis­ta vuo­kaan ja li­sää tar­vit­ta­es­sa enem­män so­ke­ria.

3. Vat­kaa ker­ma eri kul­hos­sa ko­vah­kok­si vaah­dok­si.

4. Kaa­da lii­va­te­leh­tien li­o­tus­ve­si pois, mut­ta älä pu­ris­te­le nii­tä.

Liu­o­ta lii­va­te­leh­det kuu­maan sit­ruu­na­me­huun.

5. Kään­te­le kel­tu­ais­se­os, mar­ja­so­se, ker­ma­vaah­to ja sit­ruu­na-lii­va­te­se­os va­ro­vas­ti se­kai­sin.

6. Leik­kaa kek­seis­tä pie­ni pala pois toi­ses­ta pääs­tä, niin ne py­sy­vät pa­rem­min pys­tys­sä. Aset­te­le kek­sit hal­kai­si­jal­taan noin 22 cm:n ko­koi­sen ir­to­poh­ja­vuo­an reu­noil­le. Voit pin­got­taa vuo­an poh­jal­le lei­vin­pa­pe­ria, niin saat ka­kun hel­pom­min ir­ti vuo­as­ta.

7. Kaa­da mous­se va­ro­vas­ti vuo­kaan kek­sien kes­kel­le. Pei­tä vuo­ka kel­mul­la ja nos­ta kak­ku pa­kas­ti­meen jää­ty­mään vä­hin­tään kuu­dek­si tun­nik­si.

8. Ota kak­ku pa­kas­ti­mes­ta jää­kaap­piin noin kol­me tun­tia en­nen tar­jo­a­mis­ta. Kak­ku on par­haim­mil­laan hie­man koh­mei­se­na.

9.Ko­ris­te­le pääl­lys ha­lu­tes­sa­si mar­joil­la ja kui­va­tuil­la luo­mu­ruu­sun­nu­puil­la. Nii­tä myy­vät luon­tais­tuo­te­kau­pat.

Vink­ki! Pak­kas­mar­jan Mar­ja­py­ree-pa­kas­teet ovat help­po­ja käyt­tää.

Val­mis­tu­sai­ka: 30 min + jää­ty­mi­seen ja ve­täy­ty­mi­seen noin 9 t

Lue Myös

Riisipuuro ja tyrnimarja-viikunakiisseli

Karamellisoitua ananasta

Banaanibrülee ja suklaagranola

Riisipuuro ja tyrnimarja-viikunakiisseli

Karamellisoitua ananasta

Banaanibrülee ja suklaagranola

Punssisemifreddo ja espressokinuski

Nutella-juusto­kak­ku­maljat

Appelsiini-mante­li­ma­ren­ki­kakku

Karamellisoitua ananasta

Karamellisoidut omenat

Marinoidut luumut ja vanilja-mascarponevaahto

Karamellisoitua ananasta

Karamellisoidut omenat

Marinoidut luumut ja vanilja-mascarponevaahto

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 4/2023?

Paluumuuttajan kaunis koti jugendtalossa remontoitiin kolmessa viikossa

Koti Helsingin Olympiakylässä sisustettiin pastelliväreillä

Kirjailija Tommi Kinnunen: ”Nautin nikkaroinnista, siinä näkee heti työnsä jäljen, opettajana sen näkee vasta vuosien päästä”

Tuomisen kivimuurin suojissa on jugendtalo, josta Ullastiina ja Joonas löysivät unelmiensa kodin

Rakensimme 60 neliön omakotitalon

Fasetin toimitusjohtaja Janne Ylönen on kauppiaana oppinut, ettei tavaraan saisi rakastua

Linnea teki viherseinän itse: poimi ideat!

Kevään raikkain puutarhalehti on ilmestynyt!

Koti ja keittiön Kaunein koti 2022 on Tuulensuun tilan upesti kunnostettu puutalo

10 vinkkiä: Kasvata itse kesän taimet ja pikasato lautaselle

Aamupa­la­pan­nu­kakun juuritaikina muhii yön yli

Passi­o­he­del­mäinen juustokakku on raikas herkku

Valokuvaaja Kreetta Järvenpää luo sadunomaisia tunnelmia työhuoneellaan kukkien keskellä

Raikas mandariini-rahkapiirakka on ihana herkku

Pehmeä laskeutuminen uuteen pakettitaloon

Leivo makeita hapanjuuripullia

Näin valmistat herkullisen punavii­ni­kas­tikkeen lihalle

Banoffee-pavlova yhdistää kahden herkun maut mainioksi yhdistelmäksi

Kuohkea hapanjuuri-kirsikkafocaccia

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 4/2023?

Paluumuuttajan kaunis koti jugendtalossa remontoitiin kolmessa viikossa

Koti Helsingin Olympiakylässä sisustettiin pastelliväreillä

Kirjailija Tommi Kinnunen: ”Nautin nikkaroinnista, siinä näkee heti työnsä jäljen, opettajana sen näkee vasta vuosien päästä”

Tuomisen kivimuurin suojissa on jugendtalo, josta Ullastiina ja Joonas löysivät unelmiensa kodin

Rakensimme 60 neliön omakotitalon

Fasetin toimitusjohtaja Janne Ylönen on kauppiaana oppinut, ettei tavaraan saisi rakastua

Linnea teki viherseinän itse: poimi ideat!

Kevään raikkain puutarhalehti on ilmestynyt!

Koti ja keittiön Kaunein koti 2022 on Tuulensuun tilan upesti kunnostettu puutalo

10 vinkkiä: Kasvata itse kesän taimet ja pikasato lautaselle

Aamupa­la­pan­nu­kakun juuritaikina muhii yön yli

Passi­o­he­del­mäinen juustokakku on raikas herkku

Valokuvaaja Kreetta Järvenpää luo sadunomaisia tunnelmia työhuoneellaan kukkien keskellä

Raikas mandariini-rahkapiirakka on ihana herkku

Pehmeä laskeutuminen uuteen pakettitaloon

Leivo makeita hapanjuuripullia

Näin valmistat herkullisen punavii­ni­kas­tikkeen lihalle

Banoffee-pavlova yhdistää kahden herkun maut mainioksi yhdistelmäksi

Kuohkea hapanjuuri-kirsikkafocaccia

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.