Teksti Sanna Kekäläinen
Kuva Fabian Björk
Viinisuositukset Sari Sirén
4 annosta
Ainekset:
100 g tummaa suklaata
3 rkl voita
2 dl vehnäjauhoja
1 dl sokeria
2 rkl tummaa kaakaojauhetta
1/2 tl leivinjauhetta
2 isoa kananmunaa
Tarjoiluun:
Vaniljajäätelöä, kinuskikastiketta, kermavaahtoa, strösseleitä
Ohje:
1. Rouhi suklaa. Sulata puolet suklaasta voin kanssa kattilassa tai mikrossa.
2. Laita loppu suklaa kulhoon. Sekoita joukkoon jauhot, sokeri, kaakaojauhe ja leivinjauhe. Vatkaa munien rakenne rikki. Lisää kuivien aineiden joukkoon. Sekoita ja lisää hieman jäähtynyt suklaa.
3. Voitele vohvelirauta kevyesti voilla. Paista taikinasta vohveleita (noin 4–6 minuuttia).
4. Tarjoa jäätelön, kinuskikastikkeen, kermavaahdon ja strösseleiden kanssa.
Viinisuositus:
Kermainen, toffeinen ja täyteläinen Amarula Marula Fruit Cream, Etelä-Afrikka, 11,35 e, 0,35 l.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2