Artikkeli

Hunaja-pähkinärahka

Tarjoa makeana aamupalana tai jälkiruokana.

2 prk bul­ga­ri­an­jo­gurt­tia

1 prk (250 g) mai­to­rah­kaa

1 rkl sit­ruu­na­me­hua

1 dl hu­na­jaa

1 dl pis­taa­si­päh­ki­nöi­tä

1 dl iso­ja kau­ra­hiu­ta­lei­ta

1. Se­koi­ta jo­gurt­tiin rah­ka ja sit­ruu­na­me­hu.

2. Jaa hu­na­ja nel­jän la­sin poh­jal­le.

3. Se­koi­ta murs­ka­tut päh­ki­nät ja kau­ra­hiu­ta­leet kes­ke­nään ja paah­da ne kui­val­la pan­nul­la vaa­le­an­kel­tai­sik­si. Ri­pot­te­le puo­let se­ok­ses­ta hu­na­jan pääl­le.

4. Lu­si­koi pääl­le ker­ros jo­gurt­ti­rah­kaa ja lo­put päh­ki­nä­se­ok­ses­ta. Tar­joa ma­ke­a­na aa­mu­pa­la­na tai jäl­ki­ruo­ka­na.

Koti ja keit­tiö 4/2003