2 prk bulgarianjogurttia
1 prk (250 g) maitorahkaa
1 rkl sitruunamehua
1 dl hunajaa
1 dl pistaasipähkinöitä
1 dl isoja kaurahiutaleita
1. Sekoita jogurttiin rahka ja sitruunamehu.
2. Jaa hunaja neljän lasin pohjalle.
3. Sekoita murskatut pähkinät ja kaurahiutaleet keskenään ja paahda ne kuivalla pannulla vaaleankeltaisiksi. Ripottele puolet seoksesta hunajan päälle.
4. Lusikoi päälle kerros jogurttirahkaa ja loput pähkinäseoksesta. Tarjoa makeana aamupalana tai jälkiruokana.
Koti ja keittiö 4/2003
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ