Artikkeli

Hunajaiset rommihedelmät

Halkaise luumut ja rypäleet. Poista kivet. Pane luumun siemenkoloon pähkinämurua ja rypäleen puolikas...

5 dl luu­mu­ja

5 dl vii­ni­ry­pä­lei­tä

1 dl hu­na­jaa

1 dl rom­mia

4 rkl pis­taa­si­päh­ki­nää

1. Hal­kai­se luu­mut ja ry­pä­leet. Pois­ta ki­vet. Pane luu­mun sie­men­ko­loon päh­ki­nä­mu­rua ja ry­pä­leen puo­li­kas.

2. Se­koi­ta rom­mi hu­na­jaan ja kuu­men­na seos kie­hu­mis­pis­tee­seen. Va­lu­ta lie­mi he­del­mil­le. Tar­joa sel­lai­se­naan tai ker­ma­vaah­don kans­sa.

 

Koti ja keit­tiö 11/2002