Koti ja keittiö joululiite 2002
noin 1 kg nahattomia siikafileitä
1dl vaaleaa leipää
4 munaa
2 dl kuohukermaa
1 prk (150g) smetanaa
½ dl limettimehua
1 rkl merisuolaa
ripaus valkopippuria
nippu tilliä
Koristeluun:
limettiviipaleita
salaatinlehtiä
purjosuikaleita
roseepippuria
1. Paloittele siikafileet ja hienonna ne yhdessä kuorettomien leipäpalojen kanssa monitoimikoneessa. Lisää munat yksitellen ja kerma. Lisää loput aineet ja sekoita tasaiseksi.
2. Voitele pitkänomainen vuoka ja kaada seos vuokaan. Pane päälle öljytty leivinpaperi ja kanneksi foliopala. Kypsennä 175-asteisessa uunissa vesihauteessa noin puolitoista tuntia.
3. Tarjoa mureke jäähtyneenä. Koristele tarjolle tuotaessa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2