Koti ja Keittiö 11/07
(8–10:lle)
1 pkt (550 g) ruis-lehtitaikinaa (esim. 10-Kymppi)
Täyte:
1 1/2 dl risottoriisiä kasvisliemessä keitettynä
300 g pakastepinaattia
1 pkt (300 g) kevyttävalkosipulituorejuustoa (14 %)
1 muna
1/2 tl suolaa
ripaus valkopippuria ja muskottipähkinää
Voiteluun:
1 muna
Koristeeksi:
2 rkl kurpitsansiemeniä
1. Sulata pakastepinaatti ja purista se mahdollisimman kuivaksi siivilässä.
2. Sekoita kaikki täytteen ainekset keskenään.
3. Sulata ruislehtitaikina. Pane leivinpaperille uunipellille toinen taikinalevy ja levitä sen päälle täyte.
4. Nosta päälle toinen taikinalevy ja tiivistä reunat painamalla ne tiukasti yhteen esimerkiksi haarukalla.
5. Voitele taikinan pinta munalla, vedä keskelle viilto ja ripottele päälle kurpitsansiemeniä.
6. Paista piirasta uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia tai kunnes taikina on kypsää.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2