1 ananas
1 mango
2 dl vettä
1 1/2 dl sokeria
3 rkl limetin mehua
3–4 tähtianista
Koristeluun:
limetin kuorta
Tarjoiluun:
ranskankermaa
1. Kuori ja paloittele hedelmät.
2. Keitä vettä ja sokeria paistinpannussa koko ajan sekoittaen.
3. Kun sokeri sulaa ja seos paksunee, lisää joukkoon hedelmäpalat, limetinmehu ja tähtianikset. Pienennä lämpöä ja anna hedelmien pehmetä muutama minuutti.
4. Lusikoi hedelmäpalat tarjoilukulhoon varovasti.
5. Jatka siirapin keittämistä vielä noin 5 minuuttia. Kaada valmis siirappi hedelmäpalojen päälle.
6. Anna hedelmäsiirapin tekeytyä kylmässä vähintään pari tuntia. Tarjoa siirappi vatkatun ranskankerman kanssa.
Koti ja keittiö 5/2003
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ