Koti ja keittiö 5/2010
4–6 annosta
2 päärynää
1 mango
2 dl tummia viinirypäleitä
noin 1/4 hunajamelonia
Kastike:
1 1/2 dl vaaleaa siirappia
2–3 rkl cointreaulikööriä
1 rkl sitruunamehua
1. Kuori päärynät, poista siemenkodat ja kuutioi päärynät. Kuori mango, poista kivi ja paloittele hedelmä. Halkaise viinirypäleet. Koverra hunajamelonista siemenet lusikalla. Kuori ja kuutioi meloni. Sekoita hedelmät keskenään.
2. Sekoita likööri ja sitruunamehu siirappiin. Kaada seos hedelmien päälle, kääntele ja anna maustua viileässä ennen tarjoilua.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2