Artikkeli

Koti ja keit­tiö 5/2010

Hedelmäsalaatti

Raikas salaatti jälkkäriksi.

4–6 an­nos­ta

2 pää­ry­nää

1 man­go

2 dl tum­mia vii­ni­ry­pä­lei­tä

noin 1/4 hu­na­ja­me­lo­nia

Kas­ti­ke:

1 1/2 dl vaa­le­aa sii­rap­pia

2–3 rkl coint­re­au­li­köö­riä

1 rkl sit­ruu­na­me­hua

1. Kuo­ri pää­ry­nät, pois­ta sie­men­ko­dat ja kuu­ti­oi pää­ry­nät. Kuo­ri man­go, pois­ta kivi ja pa­loit­te­le he­del­mä. Hal­kai­se vii­ni­ry­pä­leet. Ko­ver­ra hu­na­ja­me­lo­nis­ta sie­me­net lu­si­kal­la. Kuo­ri ja kuu­ti­oi me­lo­ni. Se­koi­ta he­del­mät kes­ke­nään.

2. Se­koi­ta li­köö­ri ja sit­ruu­na­me­hu sii­rap­piin. Kaa­da seos he­del­mien pääl­le, kään­te­le ja an­na maus­tua vii­le­äs­sä en­nen tar­joi­lua.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ