Artikkeli

Koti ja keit­tiö jou­lu­lii­te 2002

Hedelmäinen marsipaani

Sekoita pieniksi pilkotut hedelmänpalat mantelimassaan ja muovaa tangoksi...

500 g man­te­li­mas­saa

200 g pa­loi­tel­tu­ja kui­vat­tu­ja he­del­miä (esim. cock­tail­kir­si­koi­ta, ru­si­noi­ta, pa­pai­jaa, su­kaat­te­ja, ap­ri­koo­se­ja)

150 g ta­lous­suk­laa­ta

1 ½ rkl öl­jyä

1. Se­koi­ta pie­nik­si pil­ko­tut he­del­män­pa­lat man­te­li­mas­saan ja muo­vaa tan­gok­si.

2. Su­la­ta suk­laa ve­si­hau­tees­sa, li­sää öl­jy ja va­le­le seos kah­teen ker­taan tan­gon pääl­le. An­na jääh­tyä ja leik­kaa vii­pa­leik­si.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ