450 g naudan paistisuikaleita
1 rkl öljyä
1 keltainen paprika
3 kevätsipulia tai vihreää sipulinvartta
3 tummaa luumua
1 rkl soijakastiketta
1 rkl fariinisokeria
1/2 tl currya
1/2 tl kanelia
1/2 dl hedelmätäysmehua
1. Kuumenna öljy wokkipannussa tai korkeareunaisessa paistinpannussa. Paista lihasuikaleet öljyssä kypsiksi.
2. Halkaise ja huuhtele paprika ja poista siitä sekä siemenet että valkoiset osat. Leikkaa sipulit, paprika ja luumut suikaleiksi ja lisää ne pannuun. Anna hautua hetken aikaa.
3. Mausta wokki soijakastikkeella, fariinisokerilla, currylla, kanelilla ja hedelmämehulla.
4. Tarjoile esimerkiksi keitettyjen nuudeleiden tai pastan kera.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ