Artikkeli

Hedelmäinen kesäwokki

Kuumenna öljy wokkipannussa tai korke­a­reu­nai­sessa paistinpannussa. Paista lihasuikaleet öljyssä kypsiksi...

450 g nau­dan pais­ti­sui­ka­lei­ta

1 rkl öl­jyä

1 kel­tai­nen pap­ri­ka

3 ke­vät­si­pu­lia tai vih­re­ää si­pu­lin­vart­ta

3 tum­maa luu­mua

1 rkl soi­ja­kas­ti­ket­ta

1 rkl fa­rii­ni­so­ke­ria

1/2 tl cur­rya

1/2 tl ka­ne­lia

1/2 dl he­del­mä­täys­me­hua

1. Kuu­men­na öl­jy wok­ki­pan­nus­sa tai kor­ke­a­reu­nai­ses­sa pais­tin­pan­nus­sa. Pais­ta li­ha­sui­ka­leet öl­jys­sä kyp­sik­si.

2. Hal­kai­se ja huuh­te­le pap­ri­ka ja pois­ta sii­tä sekä sie­me­net et­tä val­koi­set osat. Leik­kaa si­pu­lit, pap­ri­ka ja luu­mut sui­ka­leik­si ja li­sää ne pan­nuun. An­na hau­tua het­ken ai­kaa.

3. Maus­ta wok­ki soi­ja­kas­tik­keel­la, fa­rii­ni­so­ke­ril­la, cur­ryl­la, ka­ne­lil­la ja he­del­mä­me­hul­la.

4. Tar­joi­le esi­mer­kik­si kei­tet­ty­jen nuu­de­lei­den tai pas­tan kera.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ