Koti ja Keittiö 04/2006
2 1/2 dl vaahtoutuvaa
vaniljakastiketta
400 g mangosorbettia
5 dl pakastevadelmia
50 g tavallista tai vaniljahalvaa
1. Vaahdota vaniljakastike. Paloittele mangosorbetti. Rouhi jäiset vadelmat. Hienonna halva.
2. Lisää vaniljavaahtoon mangosorbetin palat, vadelmarouhe ja halva.
3. Sekoita seos tasaiseksi ja pane peitettynä pakastimeen tunniksi.
4. Leikkaa annospaloiksi ja tarjoa heti.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2