MARI HARJULA • KUVAUSAVUSTAJA ANJA LEPPÄNEN • KUVAT ARTO VUOHELAINENKOTI JA KEITTIÖ 6-7/2013
4 annosta
1 munakoiso
2 keltaista paprikaa
noin 10 terttukirsikkatomaattia
2 rkl pieniä kapriksia
(1 dl mustia oliiveja)
Anjoviskastike:
¾ dl oliiviöljyä
ripaus suolaa ja mustapippuria
1 tl sokeria
3 rkl punaviinietikkaa
3–4 anjovisfileetä hienonnettuna
2 tl tuoretta oreganoa hienonnettuna
1 rkl ruohosipulia tai sipulinvarsia hienonnettuna
1. Viipaloi munakoisot. Halkaise paprikat, poista kanta ja siemenet. Leikkaa paprikat reiluiksi paloiksi. Halkaise tomaatit.
2. Valmista anjoviskastike sekoittamalla kaikki ainekset keskenään.
3. Grillaa kasviksia molemmin puolin, kunnes ne saavat väriä ja hieman pehmenevät.
4. Laita kasvikset tarjoiluvadille, ripottele päälle kaprikset ja valuta joukkoon kastike. Kääntele varovasti ja anna maustua.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2