Artikkeli

Fenkolisalaatti

Poista fenkoleista vihreät tupsut. Halkaise ja huuhtele fenkolit...

2-3 fen­ko­lia

1/3 sit­ruu­nan mehu

1 tl me­ri­suo­laa

1 tl so­ke­ria

2 rkl kyl­mä­pu­ris­tet­tua ryp­si­öl­jyä

1. Pois­ta fen­ko­leis­ta vih­re­ät tup­sut. Hal­kai­se ja huuh­te­le fen­ko­lit.

2. Sui­ka­loi fen­ko­lit ja nos­ta ne kul­hoon. Maus­ta sui­ka­leet sit­ruu­na­me­hul­la, suo­lal­la, so­ke­ril­la ja öl­jyl­lä. Se­koi­ta hy­vin.

3. An­na fen­ko­lin maus­tua ja peh­me­tä noin tun­nin ajan jää­kaa­pis­sa.

Koti ja keit­tiö 3/2004