1 roomansalaatti
1 lollo rosso
1 pieni salaattifenkoli
1 punasipuli
pala kurkkua
2 appelsiinia
2 dl mustia oliiveja
Sinappikastike:
1 dl rypsiöljyä
3 rkl appelsiinimehua
1 rkl sokeria
1 tl sinappia
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
1. Revi salaatit, puhdista ja viipaloi salaattifenkoli, kuori ja paloittele sipuli ja kurkku.
2. Kuori appelsiinit ja poista niistä valkoinen osa tarkkaan. Leikkaa appelsiineista ohuita viipaleita.
3. Asettele ainekset tarjoilukulhoon. Kaada päälle huuhdotut ja valutetut oliivit.
4. Sekoita kastikkeen aineet ja kaada salaatin päälle juuri ennen tarjoilua.
Vinkki: Tämän salaatin voi tarjota myös tonnikalan kanssa.
Koti ja keittiö 3/2003
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2