500 g turska- tai seifileetä
2 rkl öljyä
2 sipulia
2 valkosipulinkynttä
1 sitruuna
400 g tomaattimurskaa
1 purjo
4 laakerinlehteä
oreganoa ja persiljaa
oliiviöljyä
Lisänä:
kapriksia
1. Leikkaa kala annospaloiksi ja hiero pintaan suolaa ja valkopippuria. Lado kalapalat öljyttyyn, laakeaan uunivuokaan.
2. Silppua sipuli, valkosipuli ja purjo. Paista sipulit kuumalla pannulla öljyssä läpikuultaviksi. Lisää tomaattimurska ja viipaloitu sitruuna sekä laakerinlehdet.
3. Kaada tomaattiseos kalapalojen päälle vuokaan ja kypsennä ruokaa 225-asteisessa uunissa puoli tuntia.
4. Saksi kypsän ruoan pintaan tuoreita yrttejä, esim. oreganoa. Lisää kaprikset.
Koti ja keittiö 11/2002
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ