Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

Teks­ti MARI HAR­JU­LA

Kuva FA­BI­AN BJÖRK

Chorizo-hodarit

Chorizo-hodarit tarjoillaan New Yorkin chilihodarin tyyliin lämpimällä mustapapu-tomaat­ti­kas­tik­keella ja juustoraasteella höystettyinä.

CHO­RI­ZO-HO­DA­RIT

4 esi­pais­tet­tua veh­nä­säm­py­lää

4 cho­ri­zo-mak­ka­raa

Mus­ta­pa­pu-to­maat­ti­kas­ti­ke:

350 g mus­ta­pa­pu­ja kei­tet­ty­nä

500 g pa­see­rat­tua to­maat­tia

3 rkl to­maat­ti­py­ree­tä

1 si­pu­li

2–3 val­ko­si­pu­lin­kynt­tä

tilk­ka öl­jyä

½ tl juus­to­ku­mi­naa

1 rkl sa­vu­pap­ri­ka­jau­het­ta

ri­paus chi­liä

rou­hit­tua mus­ta­pip­pu­ria

¾ tl suo­laa

Li­säk­si:

75 g Manc­he­go-juus­toa

Sri­rac­ha-ma­jo­nee­si:

2 dl ma­jo­nee­sia

2 rkl sri­rac­ha­kas­ti­ket­ta

1. Kuo­ri ja hie­non­na si­pu­li ja val­ko­si­pu­lin­kyn­net.  Kuu­men­na tilk­ka öl­jyä pais­to­ka­sa­ris­sa ja pais­ta si­pu­lei­ta sii­nä het­ki. Li­sää va­lu­te­tut pa­vut, pa­see­rat­tu to­maat­ti ja to­maat­ti­py­ree. Li­sää maus­teet ja hau­du­ta mie­dol­la läm­möl­lä noin 10 mi­nuut­tia.

2. Se­koi­ta ma­jo­nee­sin jouk­koon schi­rac­ha-kas­ti­ke ja an­na maus­tua jää­kaa­pis­sa.

3. Raas­ta Manc­he­go-juus­to.

4. Tee säm­py­löi­hin viil­to kes­kel­le pääl­le. Lai­ta säm­py­lät lei­vin­pa­pe­rin pääl­le pel­lil­le ja kyp­sen­nä uu­nis­sa 200 as­tees­sa 8–10 mi­nuut­tia.

5. Kuu­men­na mak­ka­rat pan­nul­la til­kas­sa öl­jyä tai mik­ros­sa. Jos käy­tät raa­ka­mak­ka­roi­ta, pais­ta ne pan­nul­la tai uu­nis­sa kyp­sik­si.

6. Täy­tä säm­py­lät ma­jo­nee­sil­la, mak­ka­ral­la ja läm­pi­mäl­lä mus­ta­pa­pu-to­maat­ti­kas­tik­keel­la.

Vii­meis­te­le juus­to­raas­teel­la.

Kat­so myös näi­den her­kul­lis­ten ho­da­rien oh­jeet:

Surf & turf -ho­da­ri

Riis­ta­ho­da­rit

Brat­wurs­ti-pi­ta­ho­da­rit

Lue Myös

Kaksoismarinoitu kalkkunanfilee ja rakuuna-jogurttikastike

Tartarmad-tartat-pihvileipä

Rosmariini-riistakiusaus

Kaksoismarinoitu kalkkunanfilee ja rakuuna-jogurttikastike

Tartarmad-tartat-pihvileipä

Rosmariini-riistakiusaus

Pinaatti-broileririsotto

Rapeat broilerinkoivet

Parsa ja kinkku-munahakkelus

Bratwursti-pitahodarit

Riistahodarit

Makkaraperunat

Bratwursti-pitahodarit

Riistahodarit

Makkaraperunat

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 2/2023?

Daim-kakku on mutakakun ja juustokakun ihana yhdistelmä

Vanhasta torpasta kunnostettiin ympärivuotinen kakkoskoti

Unelmien puutalossa on jotain perinteistä, jotain modernia

10 vinkkiä: Näin onnistut bonsain kasvattamisessa

Italialainen sitruuna-ricottakakku on gluteeniton herkku

Käykää pöytään! Inspiroidu joulukotien kauniisti katetuista juhlapöydistä

Näin sisustat näyttävillä amppelikasveilla

Remonttinälkä kasvoi tehdessä: 1950-luvun koti inspiroi lautta­saa­re­lais­per­hettä

Omena-mantelipiiras on gluteeniton ja vegaaninen herkku

Tinet ja Vahit Wafin sisustivat kotinsa perin­tö­ka­lus­teilla, silkkimatoilla ja samettisilla sävyillä.

Veriap­pel­sii­ni­piiras on talven makea herkku

Mehevä tofu-tomaattipiirakka on illanistujaisten herkku

Näin saat villatekstiilit raikkaiksi!

Teppo Honkala: ”Käsityöläisen verstaalla ollaan ihmisyyden ytimessä”

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 2/2023?

Daim-kakku on mutakakun ja juustokakun ihana yhdistelmä

Vanhasta torpasta kunnostettiin ympärivuotinen kakkoskoti

Unelmien puutalossa on jotain perinteistä, jotain modernia

10 vinkkiä: Näin onnistut bonsain kasvattamisessa

Italialainen sitruuna-ricottakakku on gluteeniton herkku

Käykää pöytään! Inspiroidu joulukotien kauniisti katetuista juhlapöydistä

Näin sisustat näyttävillä amppelikasveilla

Remonttinälkä kasvoi tehdessä: 1950-luvun koti inspiroi lautta­saa­re­lais­per­hettä

Omena-mantelipiiras on gluteeniton ja vegaaninen herkku

Tinet ja Vahit Wafin sisustivat kotinsa perin­tö­ka­lus­teilla, silkkimatoilla ja samettisilla sävyillä.

Veriap­pel­sii­ni­piiras on talven makea herkku

Mehevä tofu-tomaattipiirakka on illanistujaisten herkku

Näin saat villatekstiilit raikkaiksi!

Teppo Honkala: ”Käsityöläisen verstaalla ollaan ihmisyyden ytimessä”

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.