1 dl keitettyjä valkoisia papuja
1 dl keitettyjä kidney-papuja
1 dl keitettyjä ruskeita papuja
Marinadi:
1 dl oliiviöljyä
1 rkl suikaloitua
sitruunankuorta
2 tl makeaa chilikastiketta
1–2 tl chilirouhetta
2 rkl tuoretta silputtua
timjamia
1. Liota papuja yön yli ja keitä ne pusseissa olevien ohjeiden mukaan.
2. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja kaada seos papujen päälle.
3. Anna papujen maustua kylmässä parisen tuntia välillä sekoittaen.
Koti ja keittiö 3/2003
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2