KOTI JA KEITTIÖ joululiite 2002
noin 1 kg kalkkuna rintafileetä
3 dl vettä
3 rkl kanafondia
2 dl tomaattimehua
2-4 valkosipulinkynttä paloiteltuna
1 punainen chilipalko silputtuna
6 roseepippuria
½ dl fariinisokeria
½ tl inkivääriä
½ tl kanelia
1. Pistä lihan lämpömittari fileen paksuimpaan kohtaan. Pane kattilaan vesi ja nosta kalkkuna siihen. Mausta liemi muilla aineilla. Peitä kannella ja anna kiehua hiljalleen kunnes mittari näyttää 72 astetta.
2. Nosta kattila liedeltä ja jäähdytä nopeasti. Siivilöi ja säästä liemi. Valmista siitä kastike tomaattipyreen, kerman ja suurusteen kanssa.
3. Leikkaa jäähtynyt liha viipaleiksi ja nosta se tarjoiluvadille.
4. Tarjoa kalkkunaviipaleiden kanssa grillattuja kasviksia ja liemestä valmistettua kastiketta.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2