Koti ja Keittiö 01/07
150 g taloussuklaata
3 rkl vahvaa kahvia
1 keltuainen
1 tl vaniljasokeria
100 g Kuningatar-tuorejuustokasvisrasvavalmistetta (Raisio)
1 1/2 dl kuohukermaa
2 1/2 rkl hyvää mustaherukkalikööriä
Koristeluun:
rouhittuja pistaasipähkinöitä
vadelmia
Cassis-suklaamousse
1. Pane kulhoon kahvi ja paloitellut suklaat. Kuumenna seosta miedolla lämmöllä mikrossa, kunnes suklaa sulaa. Anna jäähtyä hetken.
2. Lisää keltuainen, sokeri ja mustaherukkalikööri.
3. Vatkaa toisessa kulhossa tuorejuusto ja kerma kevyeksi vaahdoksi ja yhdistä seos suklaaseokseen.
4. Annostele tarjoiluastioihin ja nosta peitettynä viileään vähintään kolmeksi tunniksi.
5. Koristele ennen tarjoilua esim. vadelmilla ja rouhitulla pistaasilla, seurana voit tarjota kermavaahtoa tai jäätelöä.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ