2 annosta
Ainesosat
1 sämpylä tai patonki jaettuna puoliksi
noin 4 luumutomaattia lohkottuna 8 osaan
1 suuri artisokansydän pilkottuna
kourallinen vihreitä, chilimarinoituja
oliiveja pieneksi pilkottuina
hieman oliiviöljyä
hiutalesuolaa ja pippuria
tuoretta, hienonnettua timjamia
parmesaanijuustoa maun mukaan
Valmistus
1. Aseta leivät pellille leivinpaperille ja ripottele päälle muut ainekset. Raasta
parmesaanijuustoa päälle tasaisesti.
2. Paista uunissa 180 asteessa noin 12–15 minuuttia. Tarjoile alkuruokana tai lounaaksi.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ