Artikkeli

Bruschetta ja tomaattisose

Tomaattisoseella päällystetty bruschetta on mainio välipala

2 an­nos­ta

Ai­ne­so­sat

1 säm­py­lä tai pa­ton­ki ja­et­tu­na puo­lik­si

noin 4 luu­mu­to­maat­tia loh­kot­tu­na 8 osaan

1 suu­ri ar­ti­so­kan­sy­dän pil­kot­tu­na

kou­ral­li­nen vih­rei­tä, chi­li­ma­ri­noi­tu­ja

olii­ve­ja pie­nek­si pil­kot­tui­na

hie­man olii­vi­öl­jyä

hiu­ta­le­suo­laa ja pip­pu­ria

tuo­ret­ta, hie­non­net­tua tim­ja­mia

par­me­saa­ni­juus­toa maun mu­kaan

Val­mis­tus

1. Ase­ta lei­vät pel­lil­le lei­vin­pa­pe­ril­le ja ri­pot­te­le pääl­le muut ai­nek­set. Raas­ta

par­me­saa­ni­juus­toa pääl­le ta­sai­ses­ti.

2. Pais­ta uu­nis­sa 180 as­tees­sa noin 12–15 mi­nuut­tia. Tar­joi­le al­ku­ruo­ka­na tai lou­naak­si.