KATRI SCHRÖDER • KUVAT ARTO VUOHELAINENKOTI JA KEITTIÖ 1-2/2013
8 kpl
400 g bataattia
2 kananmunaa
1 tl suolaa
2 dl ohrajauhoja
2 dl sämpyläjauhoja
1. Kuori ja pilko bataatit. Keitä ne vähässä vedessä kypsiksi. Soseuta ja notkista hieman keitinvedellä. Lisää jäähtyneeseen soseeseen kananmunat, suola ja jauhot.
2. Nostele pehmeä taikina kahdeksaan tasakokoiseen kasaan leivinpaperilla päällystetylle uunipellille. Taputtele kasat jauhotetuilla käsillä ohuiksi rieskoiksi.
3. Pistele pintaan reikiä haarukalla. Paista 250-asteisen uunin keskitasossa noin 15 minuuttia. Tarjoa lämpiminä.
Vinkki: Rieskat maistuvat parhailta vastapaistettuina. Ne voidaan myös pakastaa heti tuoreina.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ