2 ruukkua basilikaa
1 1/4 dl oliiviöljyä
2 rkl pinjansiemeniä
2 valkosipulinkynttä
suolaa
1 1/2 dl vastaraastettua parmesaanijuustoa
2 rkl vastaraastettua pecorino-juustoa
2 rkl kuumaa vettä
50 g pehmeää voita
Lisäksi: 500 g kuviopastaa
1. Revi basilikanlehdet tehosekoittimeen. Lisää öljy, pinjansiemenet ja silputut valkosipulinkynnet. Sekoita tasaiseksi.
2. Lisää suola, juustoraasteet, kuuma vesi ja pehmeä voi. Sekoita tasaiseksi kastikkeeksi ja lisää kypsäksi keitettyyn pastaan.
Vinkki! Ruokalajin voimakkuutta voit itse säädellä. Jos haluat pastasta vahvan makuista, lisää kaikki pesto. Vähempikin määrä riittää antamaan vihreän värin ja täyteläisen maun.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2