6 keskikokoista perunaa (kiinteä lajike)
2 kypsää avokadoa
1 sitruunan puristettu mehu ja raastettu kuori
1/2 dl oliiviöljyä
hienojakoista merisuolaa
mustapippuria
1 rasia herneenversoja tai voileipäkrassia
1. Kuori perunat ja keitä ne kypsiksi höyryssä. Leikkaa kypsät perunat lohkoiksi.
2. Kuori avokadot ja poista niistä kivet. Leikkaa hedelmäliha kuutioiksi ja pirskottele päälle sitruunanmehua tummumisen estämiseksi.
3. Nostele tarjoilukulhoon kerroksittain avokadoa ja perunoita. Sekoita sitruunan mehu ja raastettu kuori, oliiviöljy, suola ja pippuri. Valuta kastike avokadoille ja perunoille.
4. Koristele tuoreilla herneenversoilla tai voileipäkrassilla.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ