Teksti Sanna Kekäläinen
Kuvausavustaja Jaana Tolonen
Kuvat Fabian Björk
4 annosta
Ainesosat:
1 kg perunaa
6 salottisipulia
3 rkl sitruunamehua
1 rkl valkoviinietikkaa
3 + 3 rkl oliiviöljyä
sormisuolaa
valkopippuria myllystä
2 rkl pieniä kapriksia
4 isoa lehtikaalinlehteä
2 kevätsipulia
1 dl lehtipersiljanlehtiä
2 säilöttyä sitruunaa, esimerkiksi Al Fez
Näin valmistat perunalisäkkeen:
1. Kuori perunat ja keitä ne kypsiksi. Puolita tai lohko lämpiminä.
2. Kuori ja puolita salottisipulit. Paista ne öljyssä kypsiksi. Voit myös halutessasi grillata salottisipulit.
3. Sekoita sitruunamehu, etikka ja 3 rkl oliiviöljyä. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää joukkoon kaprikset ja perunat.
4. Poista lehtikaalista kova lehtiruoti. Revi suupaloiksi. Paista tai grillaa muutama minuutti. Lisää muiden aineiden joukkoon sipuleiden, hienonnetun kevätsipulin ja lehtipersiljan kanssa. Viimeistele kuutioidulla säilykesitruunalla.
Lue myös:
Valkosipuli-duchesseperunat
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2