Koti ja Keittiö 05/2006
5 dl vettä
2 dl limettimehua
1 dl aprikoosihilloa
1/2 dl sitruunamehua
1/2 dl tomusokeria
6–8 basilikanlehteä
1. Pane kaikki ainekset kulhoon ja sekoita.
2. Pane kulho peitettynä pakastimeen 6 tunniksi. Poista parin tunnin jälkeen sohjosta basilikanlehdet.
3. Sekoita granitaa pakastumisen aikana 2 kertaa sähkövatkaimella.
4. Jaa annosastioihin ja nauti heti.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2