Artikkeli

Aprikoo­si­por­saan­kyl­jykset

Soseuta kaikki marinadin ainekset sauva­se­koit­ti­mella tasaiseksi tahnaksi...

4 por­saan­kyl­jys­tä

Ma­ri­na­di:

2 ap­ri­koo­sia tai 2 dl ap­ri­koo­si­so­set­ta

2 rkl fa­rii­ni­so­ke­ria

1/2 dl soi­ja­kas­ti­ket­ta

2 rkl ryp­si­öl­jyä

1/2 rkl raas­tet­tua in­ki­vää­riä

2 rkl to­maat­ti­py­ree­tä

1. So­seu­ta kaik­ki ma­ri­na­din ai­nek­set sau­va­se­koit­ti­mel­la ta­sai­sek­si tah­nak­si.

2. Si­ve­le kyl­jyk­siin run­sas ker­ros ma­ri­na­dia. An­na nii­den maus­tua 20 mi­nuut­tia.

3. Gril­laa kyl­jyk­siä mo­lem­mil­ta puo­lin 3–5 mi­nuut­tia per puo­li. Tar­joa kyl­jyk­set yh­des­sä nuu­de­lien ja gril­lat­tu­jen kas­vis­ten kans­sa.