Katri schröder Kuvat Reetta Pasanen Koti ja keittiö 3/2012
4 annosta
3 appelsiinia
1 punasipuli
½ dl kuorittuja
pistaasipähkinöitä
3 rkl hienonnettua persiljaa
Kastike:
3 rkl oliiviöljyä
1 ½ rkl appelsiinimehua
ripaus suolaa ja rouhittua
mustapippuria
1. Leikkaa appelsiinit kalvottomiksi ja viipaloi hedelmät renkaiksi. Ota leikkuulaudalle valunut mehu talteen kastiketta varten. Kuori ja suikaloi punasipuli.
2. Murskaa pistaasipähkinät ja ripottele persiljan kanssa salaatin päälle.
3. Sekoita kastikeainekset keskenään. Valuta kastiketta salaatin pinnalle. Anna salaatin maustua hetken ennen tarjoilua.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2