Koti ja keittiö 9/2008
200 g porkkanoita
yhden appelsiinin raastettu kuori
2 dl kermaviiliä
2 dl kivennäisvettä
1/4 dl öljyä
4 dl vehnäjauhoja
1 1/2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
2 tl kanelia
3/4 dl sokeria
Tuorejuustomousse:
1 pkt (100 g) maustamatonta tuorejuustoa
1 - 2 rkl tomusokeria
1/2 tl vaniljasokeria
puolen sitruunan mehu ja raastettu kuori
2 rkl rouhittuja hassel-, pekaani- tai saksanpähkinöitä
1. Kuori ja raasta porkkanat.
2. Sekoita kermaviili ja kivennäisvesi. Lisää öljy.
3. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää erissä kermaviili-kivennäisvesiseokseen. Sekoita tasaiseksi ja lisää porkkanaraaste ja appelsiininkuori. Anna taikina levähtää hetken. Paista vohveliraudalla rapeita vohveleita.
4. Valmista tuorejuustomousse. Lisää tuorejuustoon sokerit, notkista seos sitruunamehulla ja mausta vielä sitruunankuorella. Sekoita joukkoon rouhittuja pähkinöitä.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2