Artikkeli

Ananasvaahto

Koverra halkaistu tuore ananas, leikkaa puumainen keskusosa pois. Pilko hedelmäliha...

1 tuo­re ana­nas

400g rah­kaa

2 dl eri­kois­ker­maa

so­ke­ria tai hu­na­jaa maun mu­kaan

tip­pa vih­re­ää pää­ry­nä-

esans­sia tai ka­ra­mel­li­vä­riä

muu­ta­ma min­tun­ver­so

1. Ko­ver­ra hal­kais­tu tuo­re ana­nas, leik­kaa puu­mai­nen kes­ku­so­sa pois. Pil­ko he­del­mä­li­ha.

2. Vaah­do­ta ker­ma ja vär­jää aa­vis­tuk­sen ver­ran vi­her­tä­väk­si. Se­koi­ta rah­kaan.

3. Ota puo­let rah­ka­se­ok­ses­ta ja se­koi­ta ana­nas­pa­lo­jen kans­sa. Jaa ko­ver­ret­tui­hin ana­nas­kuo­riin. Pur­so­ta lop­pu seos ko­ris­teek­si.