Artikkeli

Koti ja Keit­tiö 06-07/07

Ananassalsa

Pilko pieniksi kuutioiksi paprikat, ananaksen liha ja kuorittu sipuli...

1 tuo­re ana­nas

2 pu­nais­ta pap­ri­kaa

2 kel­tais­ta pap­ri­kaa

1 pu­na­si­pu­li

2 pu­nais­ta chi­liä

1 dl sil­put­tua tuo­ret­ta ko­ri­an­te­ria

3 rkl li­met­ti­me­hua

1–2 tl so­ke­ria

1. Pil­ko pie­nik­si kuu­ti­oik­si pap­ri­kat, ana­nak­sen liha ja kuo­rit­tu si­pu­li.

2. Yh­dis­tä kaik­ki ai­nek­set kul­hoon ja se­koi­ta. Pane maus­tu­maan vii­le­ään noin kah­dek­si tun­nik­si ja nos­ta tar­jol­le.