Toimittaja Susanna Kekäläinen
Kuvausavustaja Johanna Vanamo
Kuvat Fabian Björk
Valmistusaineet:
Noin 25 pientä tai 10 isoa palaa
2 munaa
2 rkl sokeria
1 prk (250 g) ricottaa tai
ranskankermaa
3 dl (täys)maitoa
2 rkl voisulaa
2 tl raastettua luomusitruunankuorta
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 dl pensasmustikoita
Paistamiseen:
Voita
Tarjoiluun:
Lemon curdia, pensasmustikoita, kermavaahtoa
1. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi vatkaimella. Yhdistä ricotta, maito, voisula ja sitruunankuoriraaste. Sekoita ne taikinaan nopeasti. Sekoita jauhot, leivinjauhe ja mustikat keskenään. Lisää taikinaan.
2. Paista taikinasta miedohkolla lämmöllä paksuja lettuja voissa.
3. Tarjoa lemon curdin, mustikoiden ja kermavaahdon kanssa.
Valmistusaika: 40 minuuttia
Vaikeusaste: Helpohko
Hinta: Noin 18 euroa
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2