Artikkeli

Koti ja Keit­tiö 1-2/08

Aamiaisleivät

Maukkaat aamiaisleivät

(Nel­jäl­le hen­gel­le)

4 isoa veh­nä­paah­to­lei­pä­vii­pa­let­ta

4 tl voi­ta tai mar­ga­rii­nia

100 g ched­dar­juus­toa

1 pkt (170 g) pe­ko­nia

4–6 kir­sik­ka­to­maat­tia

puo­li­kas vih­reä pap­ri­ka

4 mu­naa

1. Le­vi­tä paah­to­lei­pä­vii­pa­leet pel­lil­le lei­vin­pa­pe­ril­le. Voi­te­le lei­pä­vii­pa­leet ja paah­da uu­nis­sa 200 as­tees­sa noin 5 mi­nuut­tia.

2. Raas­ta ched­dar­juus­to ja rus­kis­ta pe­ko­nit. Leik­kaa kir­sik­ka­to­maa­tit nel­jään osaan. Kuu­ti­oi pap­ri­ka.

3. Le­vi­tä lei­vil­le en­sin ched­dar­juus­toa, sit­ten pe­ko­ni­vii­pa­lei­ta, kir­sik­ka­to­maat­te­ja ja pap­ri­ka­kuu­ti­oi­ta.Pai­na kes­kel­le lei­pää kuop­pa ja riko sii­hen ka­nan­mu­na.

4. Kyp­sen­nä lei­piä uu­nis­sa 175 as­tees­sa vie­lä noin 10 mi­nuut­tia.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ