Koti ja Keittiö 1-2/08
(Neljälle hengelle)
4 isoa vehnäpaahtoleipäviipaletta
4 tl voita tai margariinia
100 g cheddarjuustoa
1 pkt (170 g) pekonia
4–6 kirsikkatomaattia
puolikas vihreä paprika
4 munaa
1. Levitä paahtoleipäviipaleet pellille leivinpaperille. Voitele leipäviipaleet ja paahda uunissa 200 asteessa noin 5 minuuttia.
2. Raasta cheddarjuusto ja ruskista pekonit. Leikkaa kirsikkatomaatit neljään osaan. Kuutioi paprika.
3. Levitä leiville ensin cheddarjuustoa, sitten pekoniviipaleita, kirsikkatomaatteja ja paprikakuutioita.Paina keskelle leipää kuoppa ja riko siihen kananmuna.
4. Kypsennä leipiä uunissa 175 asteessa vielä noin 10 minuuttia.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2