1 ruukku basilikaa
muutama oreganon oksa
timjamia
sekalaisia ruukkusalaatteja kuten rucolaa
1 tuore kurkku
neljännes vesimelonia
2 dl kirsikkatomaatteja
Kastike:
1 dl oliiviöljyä
2 rkl viinietikkaa
2 tl hunajaa
2 tl soijakastiketta
valkopippurirouhetta
Lisäksi:
savusilakkaa tai grillattua kanaa
1. Yhdistä huuhdotut ja kuivatut salaatit ja yrttien lehdet.
2. Leikkaa kurkusta ja vesimelonista palloraudalla palloja. Puolita kirsikkatomaatit mukaan salaattiin.
3. Sekoita kastike ja valele sillä salaatti sekä sen kanssa mahdollisesti tarjottava kala tai kana juuri ennen tarjoilua.
Koti ja keittiö 6-7/2002
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2