Artikkeli

Vuohen­juus­to­täyt­teiset kirsikkatomaatit

Huuhtele tomaatit ja leikkaa niistä kanta pois. Koverra siemenet pois pienellä lusikalla. Valuta tomaatit talouspaperin päällä...

noin 40 kpl

1 ra­sia (250 g) pu­nai­sia kir­sik­ka­to­maat­te­ja

1 ra­sia (250 g) kel­tai­sia kir­sik­ka­to­maat­te­ja

250 g peh­me­ää vuo­hen­juus­toa (esim. Chav­roux)

4 rkl pie­niä kap­rik­sia

4 rkl sil­put­tua tuo­ret­ta tim­ja­mia

4 rkl sil­put­tua

tuo­ret­ta ore­ga­noa

jau­het­tua mus­ta­pip­pu­ria

1. Huuh­te­le to­maa­tit ja leik­kaa niis­tä kan­ta pois. Ko­ver­ra sie­me­net pois pie­nel­lä lu­si­kal­la. Va­lu­ta to­maa­tit ta­lous­pa­pe­rin pääl­lä.

2. Se­koi­ta vuo­hen­juus­to, kap­rik­set, sil­pu­tut tuo­reyr­tit ja mus­ta­pip­pu­ri.

3. Täy­tä to­maa­tit juus­to­tah­nal­la ja nos­ta ne tar­joi­lu­va­dil­le.

Vink­ki! Voit täyt­tää to­maa­tit muu­ta­ma tun­ti en­nen tar­joi­lua ja säi­lyt­tää ne jää­kaa­pis­sa.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ