noin 40 kpl
1 rasia (250 g) punaisia kirsikkatomaatteja
1 rasia (250 g) keltaisia kirsikkatomaatteja
250 g pehmeää vuohenjuustoa (esim. Chavroux)
4 rkl pieniä kapriksia
4 rkl silputtua tuoretta timjamia
4 rkl silputtua
tuoretta oreganoa
jauhettua mustapippuria
1. Huuhtele tomaatit ja leikkaa niistä kanta pois. Koverra siemenet pois pienellä lusikalla. Valuta tomaatit talouspaperin päällä.
2. Sekoita vuohenjuusto, kaprikset, silputut tuoreyrtit ja mustapippuri.
3. Täytä tomaatit juustotahnalla ja nosta ne tarjoiluvadille.
Vinkki! Voit täyttää tomaatit muutama tunti ennen tarjoilua ja säilyttää ne jääkaapissa.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ