(4 annosta)
300-400 g tagliatellepastaa
noin 1 l metsäsieniä
2 salottisipulia
2–3 valkosipulinkynttä
1 rkl voita tai margariinia
2–3 rkl kantarellifondia
2 dl ruokakermaa
suolaa
rouhittua mustapippuria
1 rkl tuoretta tai 1 tl kuivattua timjamia
200 g vuohenjuustoa
1. Paloittele sienet. Kuori ja silppua salottisipulit ja valkosipulinkynnet. Hauduta pehmeiksi voissa pannulla. Lisää kerma ja mausteet ja kiehauta.
2. Poista vuohenjuuston kovat reunat, murenna juusto kastikkeeseen ja anna sulaa. Hauduta vielä hetki.
3. Keitä pasta, valuta ja sekoita sienikastike mukaan.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ