Artikkeli

Vuohenjuusto-sienipasta

Paloittele sienet. Kuori ja silppua salottisipulit ja valko­si­pu­lin­kynnet. Hauduta pehmeiksi voissa pannulla. Lisää kerma ja mausteet ja kiehauta...

(4 an­nos­ta)

300-400 g tag­li­a­tel­le­pas­taa

noin 1 l met­sä­sie­niä

2 sa­lot­ti­si­pu­lia

2–3 val­ko­si­pu­lin­kynt­tä

1 rkl voi­ta tai mar­ga­rii­nia

2–3 rkl kan­ta­rel­li­fon­dia

2 dl ruo­ka­ker­maa

suo­laa

rou­hit­tua mus­ta­pip­pu­ria

1 rkl tuo­ret­ta tai 1 tl kui­vat­tua tim­ja­mia

200 g vuo­hen­juus­toa

1. Pa­loit­te­le sie­net. Kuo­ri ja silp­pua sa­lot­ti­si­pu­lit ja val­ko­si­pu­lin­kyn­net. Hau­du­ta peh­meik­si vois­sa pan­nul­la. Li­sää ker­ma ja maus­teet ja kie­hau­ta.

2. Pois­ta vuo­hen­juus­ton ko­vat reu­nat, mu­ren­na juus­to kas­tik­kee­seen ja an­na su­laa. Hau­du­ta vie­lä het­ki.

3. Kei­tä pas­ta, va­lu­ta ja se­koi­ta sie­ni­kas­ti­ke mu­kaan.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ