Koti ja keittiö 11/2008
6 annosta
3 munaa
1/2 l maitoa
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1/2 tl suolaa
1 rkl öljyä
Täyte:
200 g vuohenjuustoa murennettuna
1 ruukku tuoretta basilikaa
rouhittua mustapippuria
Salaatti:
2 ruukkua rucolaa
8 - 10 aurinkokuivattua tomaattia
1 dl oliiveja
1 pieni prk (190 g) marinoituja artisokansydämiä
2 - 3 rkl valmista balsamicokastiketta (esim. Rajamäen)
1. Riko munat kulhoon ja vatkaa niiden rakenne rikki. Lisää joukkoon puolet maidosta, vehnäjauhot, suola ja öljy. Sekoita tasaiseksi ja vatkaa joukkoon loput maidosta. Anna taikinan turvota noin 30 minuuttia.
2. Valmista salaatti. Revi rucola suupaloiksi. Paloittele aurinkokuivatut tomaatit. Valuta oliivit ja artisokansydämet. Sekoita salaatin ainekset varovasti keskenään. Viimeistele salaatti balsamicokastikkeella.
3. Voitele kuusi pientä uuninkestävää vuokaa (halkaisija 12 - 15 cm). Kaada taikinaa vuokiin. Murenna päälle vuohenjuusto ja painele taikinan päälle basilikanlehtiä. Rouhi pinnalle hieman mustapippuria. Paista uunissa 225 asteessa noin 15 - 20 minuuttia. Tarjoa salaatin kera.
Vinkki! Voit paistaa pannukakut myös blinipannulla. Kuumenna blinipannu ja laita pannulle taikinaa & murenna juustoa ja basilikanlehtiä päälle. Paista pannukakut pannulla molemmin puolin.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2